Standard.al
Browsing Category

Koment

Përrallë nga e tashmja

Elis Buba  Opinion Interesi i jashtëzakonshëm për një vend pune, por sidomos për ndonjë vend të mirë pune, përngjan me një faj…

Shqipëria mundet

Ettore Sequi & Alexander A. Arvizu Shqiptarët me të drejtë mund të jenë krenarë për zhvillimin e zgjedhjeve të tyre të…

Pushteti i të padukshmes

Çelo Hoxha Regjimi komunist në Shqipëri u vendos ushtarakisht, vazhdoi si regjim ushtarak dhe, me kalimin e kohës, u…

LINÇÌMI I DHEMBSHURISË

Luan  MYFTIU Nuk e kuptova héret pse nuk më lejoheshin shumë gjëra. Pse nuk mund të doja, a të urreja si më thosh zemra. Pse…