Standard.al
Browsing Category

Koment

A jemi proamerikanë?!

Ermal Shehu   Debati dhe protestat ditëve të fundit për demontimin e armëve kimike siriane në Shqipëri kanë ndezur edhe…

Korrupsion në progresion

Brikena Bogdo                 Analizoja këto ditë me kamera problematikën e WC-ve shkollore, fenomen me erë realisht…

Proces zgjedhor me sfida

Mënyra se si do të organizohet procesi zgjedhor dhe mbarëvajtja ose jo e këtij procesi në zgjedhjet lokale më 3 nëntor, do…