Standard.al
Browsing Category

Koment

Mrekullitë (s’) ndodhin

Dush Gashi Mbajtëm zgjedhje, të cilat, për herë të parë, të gjithë na i vlerësuan si të mira; kishim synim që ta ndërrojmë nga…

DEMOS-KRACIA

Brikena Bogdo Formatimi klasik i demokracisë, me thelb gjithëpjesëmarrjen dhe rotacionin, është i deformuar. Shoqëritë moderne…