Standard.al
Browsing Category

Koment

Pushtete dhe pushteti

Shoqëria prej mijra vjetësh është ndërtuar prej shumë pushtetetesh, ku pushteti politik ka qenë vetëm njeri prej tyre. Jo vetëm në…

Referendumi duhet të shtyhet

Deputetja Jo Cox u vra. Një burrë u plagos. Urrejtja po hedh hije mbi referendumin në Britaninë e Madhe. Kështu nuk mund të…

Me këmbë në tokë !

Nga Nebil Çika Kombëtarja Shqiptare e Futbollit me gjithë dy humbjet e pësuara  ne “Francë 2016” po e…

Gjela dhe Shqiponja

Artan Fuga ---------------------------------------------------------------------------------------------- Me Francën kombëtarja e…