Standard.al
Browsing Category

Koment

Mësime nga rrëzimi i MH17

Se cilat itinerare duhet të ndiqen për të arritur në një destinacion është në radhë të parë një çështje ekonomike. Por pilotët…

MAFIA PO NA MERR QYTETIN

Haris Vongli  Mbi qytet ajri sa vjen e rëndohet. Çdo ditë, herë oshëtijnë e herë ulërasin, ngjarje negativisht të bujshme dhe të…