Standard.al
Browsing Category

Kioskë

Kritika të ashpra drejt Lohan

Dështimi i radhës për Lindsay Lohan. Aktorja, më mirë e njohur për problemet me drejtësinë, për shkak të abuzimit me drogën dhe…