Standard.al
Browsing Category

Kioskë

Dobësimi i Linda Halimit

Këngëtarja Linda Halimi, e cila ka qenë edhe një nga fituesit e Top Festit, ka ndryshuar përmasat! Nga “XXL”, me sa duket, ka…

Tevezit i ndalohet vozitja

Gjykata për kundërvajtje në Lancaster ia ka ndaluar vozitjen futbollistit argjentinas, Carlos Tevez, për shkak të kundërvajtjeve.…

Vesa Luma, edhe unë si ju!

Këngëtarja e njohur Vesa Luma kërkon të ndajë lajmin e saj të gëzueshëm me fansat, se ka marrë nënshtetësinë shqiptare dhe thekson…

Me emrin ‘Eli Fara’

Ky është absolutisht rasti i parë në të gjithë historinë e showbizit…Deri më tani, jemi njohur me histori kur prindër të ndryshëm…