Standard.al
Browsing Category

Histori&Arkiva

Purple nuk ka më sekrete

Nëse anglezët zbulojnë në Bletchley Park sekretet e Enigmas, nuk janë më të paktë amerikanët kundrejt kodeve japonezë, duke…

Gjahtari i nazistëve

Ilir Hashorva Simon Vizentali është figura qendrore e ndjekjes, gjetjes dhe dhënies drejtësisë të kriminelëve nazistë përnjëherë…