Standard.al
Browsing Category

Histori&Arkiva

Lufta e Beratit

Luan Rama Ngjarje nga historia e vjetër e Kalasë së Beratit, vendet ku janë pikëtakuar nëpër histori shqiptarët e francezët,…

Gangsterët, si heronj tragjikë

 “Armiku publik”, “Melvin Le Roy” dhe “Njeriu me shenjë”: Për të kuptuar rrënjët e një jetëgjatësie të tillë duhet nisur pikërisht…