Standard.al
Browsing Category

Histori&Arkiva

Gangsterët, si heronj tragjikë

 “Armiku publik”, “Melvin Le Roy” dhe “Njeriu me shenjë”: Për të kuptuar rrënjët e një jetëgjatësie të tillë duhet nisur pikërisht…

Muret e turpit

Alba Kepi Këtë të shtunë më 20 qershor si çdo vit do të festohet “Dita Botërore e Refugjatit”. Arena mediatike e pret me imazhet…