Standard.al
Browsing Category

Analizë

Miliardat e Kinës

Nga Ulrich Klaus Përfytyroni këtë skenar: Një investitor vjen dhe blen firmën ku ju punoni. Normalisht përhapet frika: A…

Startup në Shqipëri

Nga Kirstin Becker Shqipëria është raskapitur mes korrupsionit dhe papunësisë ekstreme. Në njëzet vitet e fundit rreth…