Standard.al

Besëlidhja e Presidentit

Presidenti Ilir Meta i ka bërë thirrje shqiptarëve për t’u organizuar në një protestë masive, më 2 mars. Arsyeja është kundër…

Haland, mbreti i Dortmund!

Dinak dhe i fuqishëm. Erling Haaland vendosi një nënshkrim të dyfishtë në ndeshjen e parë të raundit të 16-të të Champions League…