Standard.al

Bujqësia/ Kryemadhi: Mbështetje e plotë për fermerin dhe prodhimin vendas…

0

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka publikuar shkurtimisht në Facebook programin e forcës politike që përfaqëson sa i përket sektorit të bujqësisë.

Sipas Kryemadhit, bujqësia, blegtoria dhe agropërpunimi janë sektorë kryesorë ekonomikë që rrisin mirëqënien dhe vendet e punës.

“Mbështetje e plotë për fermerin dhe prodhimin vendas. Bujqësia, blegtoria, agropërpunimi, sektorë kryesorë ekonomik që sjellin cilësi jete, mirëqenie dhe vende pune”.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.