Standard.al

Tifozët mblidhen jashtë stadiumit përpara derbit Milan-Inter, policia merr në dorë pamjet filmike

0

Hetuesit e selisë policore të Milanos kanë filluar të analizojnë pamjet filmike të kamerave në zonë për të identifikuar protagonistët e tubimeve, në ndeshjen e Milanit dhe Interit të cilët do të identifikohen dhe do të gjobiten me 400 euro për shkelje të masave anti-Covid.

Flitet për mbi 5,000 tifozë që mbërritën pranë stadiumit para ndeshjes: jo vetëm ultras të të dy skuadrave, por edhe familje ose baballarë me fëmijë. – Siç shpjegon Repubblica – policia preferoi të mos ndërhynte për të parandaluar ndonjë konfrontim.

Por dy tifozëritë kanë shkelur rregullat, për të mos përmendur që shumë persona nuk e kanë mbajtur maskën në mënyrë korrekte ose nuk e kanë vendosur fare. Një skenë që ka shqetësuar qytetin, aktualisht Milano është në zonën e verdhë, por me infeksione në rritje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.