Standard.al

Hila: Rama ka të drejtë të ndajë personalitetet, reagon ashpër Bushati: Nuk ka njeri jashtë që thotë t’i do vdesësh, ti do rrosh

0

Gazetari Dritan Hila është shprehur se në lidhje me vaksinimin për 14 personalitete mbi 80 vjeç, Rama ka të drejtë për të bërë një përzgjedhje, ashtu sic bën presidenti procesin e dekorimit.

“Skemi pse fusim komentin negativ.Ka të tjerë që e kanë shtyrë këtë vend kundër maskave dhe shtrëngimit të orareve.Ti je në një luftë kaq armë ka dhe duhet ta mbash popullin me optimizëm.

Dritan Hila është shprehur se zgjedhja e Ramës është bërë për të krijuar optimizëm. Ndërkohë Bushati ka reaguar ashpër duke thënë se nuk ka njeri që thotë t’i do vdesësh, ti do rrosh në botë.

 

Shkëputur nga debate

 

Hila: Ka të drejtë kryeministri të ndajë personalitetet.

Bushati: Nikolas sarkozi është vaksinuar se ka mbushur procedurat dhe është bërë debat i madh në Francë dhe në këtë rast.Nuk ka njeri që thotë t’i do vdesësh, ti do rrosh

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.