Standard.al

Epike nga Vasili: Shqipëria e para për më të paaftin dhe më mashtruesin kryeministër që ka

0

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili thotë se Shqipëria është e fundit për vaksinimet nga Covid.

Në Facebook, Vasili ka publikuar një raport ndërsa shkruan: “Shqipëria e fundit për vaksinimin nga COVID! Shqipëria e para për me të paaftin dhe më mashtruesin kryeministër qe ka!!”

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.