Standard.al

Vasili: Veliaj për vete e blen ujin, ndërsa qytetarëve u thote pini nga rubineti se është ujë i mirë

0

Nga Petrit Vasili:

Ky mashtruesi Veliaj për vete e blen ujin, ndërsa qytetarëve u thote pini nga rubineti se është ujë i mirë.

Kur ky kryemashtruesi i Bashkisë gënjen edhe për ujin, që pijnë dhe fusin në trup qytetarët e Tiranës mendo për të tjerat.

Ky sa herë hap gojën vetëm mashtron!

https://fb.watch/3NTj0-dqeO/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.