Standard.al

Kandidatja e LSI për Tiranën: Vota jo vetëm një e drejtër, por detyrim për të ndryshuar gjendjen e vendit

0

Kandidatja e LSI per Tiranen Ada Demiraj zhvilloi sot nje takim ne Domje  ku tha se shkembeu mendime me banoret e zones mbi kushtet e jeteses dhe uljen e varferise.

“Ky takim i zhvilluar sot ne Domje Tirane do mbetet shume gjate ne memorien time, jo vetem nga pjesmarrja e ketij grupi te rinj e te rejash dhe deshira e tyre por tu angazhuar por nga diskutimet e shumta,ndarja e pikepamjeve tona, shkembimi i mendimeve mjaft cilesore me njeri tjetrin mbi menyren se si mund te kontribuojme ne permiresimin e kushteve te jeteses, uljen e varferise, mundesi reale punesimi, shendetesi e arsim cilesor etj. Te gjithe sebashku dakortesuam qe Te Votosh nuk eshte thjesht nje e Drejte por nje Detyrim#Lsi/Shtepia Juaj”

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.