Standard.al

Meta, policisë rilindase: Jam ushtari i parë i Rilindjes. Mos u keqpërdorni, ndryshe s’mbaj përgjegjësi për fatin që ju rezervon populli

0

Në konferencën për mediat, Presidenti e kishte një mesazh edhe për policinë e cila po keqpëtdoret nga Rama duke survejuar fshehtas kreun e shtetit.

“Une jam President i Republikes, jam ushtar i pare i Republikes, jam dhe student i Dhjetorit ’90. Ju bej thirrje policeve te mos keqperdoren sepse jane ne nje monitorim. Perndryshe, nuk do mbaj pergjegjesi per fatin qe do t’u rezervoje populli shqiptar. I gjithe populli do te jete garant per mbrojtjen e votave”.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.