Standard.al
Daily Archives

17 February, 2021

Zoti dhe halla naive

Nga Artan Fuga "Zoti dhe Halla naive Darka po rridhte e qetë në tavolinën e ngrënies së mikut tim të shkollës, Qenanit.…