Standard.al

Basha uron Kadarenë me rastin e 85-vjetorit: Gur i çmuar i historisë sonë të përbashkët

0

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, përmes një postimi në Twitter, uron shkrimtarin e madh Ismail Kadare me rastin e 85-vjetorit të lindjes.

 

Lulzim Basha: Urimet më të ngrohta sot në ditëlindjen e Ismail Kadaresë, shkrimtarit të madh, intelektualit me dimensione tej gjithë kufijve gjeografikë dhe politikë, njeriut të shquar të letrave që me talentin dhe punën e tij ndriçoi një kohë të errët të historisë dhe orientoi drejt më të mirës.

Fjalët për një mjeshtër të fjalës dhe letërsisë nuk do të ishin kurrë të mjaftueshme, ashtu si dhe mirënjohja e të gjithë shqiptarëve për gurin e çmuar të letërsisë dhe historisë sonë të përbashkët.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.