Standard.al

VIDEO/ Kamionët si ‘nëndetëse’ në Parkun Zoologjik të Tiranës

0

Pas reshjeve të mbrëmshme, zona e Kopshtit Zologjik në Tiranë është kthyer në një pellg me ujë, për shkak të mungesës së kanalizimeve dhe infrastrukturës së duhur, që duhet të ishin menduar para nisjes së punimeve.

Siç shihet edhe në video, makineritë kanë ngelur në pellg dhe kamionët duken si ‘nëndetëse.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.