Standard.al

Shqetësuese! Shtylla e tensionit të lartë rrezikon jetën e nxënësve te shkolla “Jeronim de Rada”

0

Një shtyllë e tensionit të lartë pranë shkollës “Jeronim de Rada” është dëmtuar dhe mund të rrëzohet përtokë. Siç duket edhe nga pamjet shtylla mbahet vetëm nga disa fije hekuri. Rreziku është evident, pasi aty pranë kalojnë nxënësit e shkollës. Nuk dihet nëse OSHEE ka ndërmarrë ndonjë veprim për ta rregulluar. Megjithatë rasti duket problematik dhe kërkohet ndërhyrje urgjente sa nuk është vonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.