Standard.al

Uanda Nara fiton gjyqin me Google dhe Yahoo mbi një video sek*i që qarkulloi në internet

0

Wanda Nara, gruaja dhe menaxherja e futbollistit Mauro Icardi, ka fituar gjyqin me Google dhe Yahoo mbi një video seksi që qarkulloi në internet, ku pretendohej dhe i atribuohej Wandas sikur ishte protagoniste.

Triumfin e saj përmes dy gjigandëve të teknologjisë, Wanda e ndau me 7.4 milionë fansat e saj në Instagram.

Google dhe Yahoo duhet t’i paguajnë nënës së 5 fëmijëve dëmshpërblim për dëmin moral që i është shkaktuar.

Gjykata nënvizoi se video erotike e shpërndarë në Google dhe Yahoo i atribuohej gabimisht Ëanda Naras dhe ishte rishpërndarë më pas edhe në faqe të tjera pornografike.

Videoja ka marrë milionë shikime përmes kërkimit në Google dhe Yahoo.

Wanda nuk kishte reaguar asnjëherë për këtë çështje, deri më tani kur u dha vendimi nga gjykata në favor të saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.