Standard.al

Surprizoi gruan me udhëtimin në vendin ekzotik, ajo e tradhton me masazhierin e hotelit

0

Një burrë tejet i revoltuar, vlerësoi me një notë tepër të ulët në faqen e famshme “Trip Advisor”, e cila bën një përmbledhje të përshtypjeve të njerëzve për hotele të ndryshme në botë, hotelin ku qëndroi për disa ditë.

Për burrin e identifikuar vetëm me emrin e tij Michael, rezultuan një “ferr” i vërtetë pushimet e kryera në “The Palms”, pasi gruaja e tij, e joshur nga masazhieri i hotelit, e tradhtoi me këtë të fundit.

Pasi u kthye nga plazhi, së bashku me djalin e tij Tom, Michael, vërejti diçka ndryshe tek gruaja.

Sjellja e saj e dyshimtë bëri që të dyshonte dhe më pas çastesh hezitimi gruaja zgjodhi të rrëfehej e të tregonte tradhtinë me masazherin e ri.

Burri tha se fajtore për aq sa ndodhi ishte e shoqja, por vlerësimi i dobët në faqen “Trip Advisor”, ishte për të paralajmëruar udhëtarët e tjerë, për praninë e rasteve të tilla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.