Standard.al

Qeni ndjek ambulancën që merr pronarin e tij, dhe pret gjashtë ditë jashtë spitalit

0

Një qen besnik ndoqi ambulancën që mbante pronarin e tij të sëmurë dhe priti jashtë spitalit për gjashtë ditë, derisa ata u ribashkuan.

Qeni i devotshëm i quajtur Boncuk, ndoqi ambulancën që e çoi pronarin e saj Cemal Senturk, një spital në qytetin turk Trabzon, kur ai u sëmur më 14 janar.

Vajza e pronarit tregoi se e merrte atë në shtëpi çdo ditë, por qeni vazhdimisht largohej dhe kthehej në spital.

“Ai vjen çdo ditë rreth orës 9 të mëngjesit dhe pret deri në mbrëmje. Nuk hyn brenda, por kur dera hapet, ajo fut kokën brenda.”, deklaroi roja i spitalit, Muhammet Akdeniz.

Të mërkurën, Boncuk u ribashkua më në fund me pronarin e tij, dhe të dy u kthyen në shtëpi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.