Standard.al

Meta: Taksat ju vilen vetëm bizneseve që nuk lidhen me qeverinë, të luftojmë klientelizmin politik

0

Presidenti Ilir Meta duke postuar një tabelë që tregon se si qeveria takson më shumë biznesin e ndershëm dhe fal bizneset klienteliste, shkruan ndër të tjera se prandaj Shqipëroa ka barrën fiskale më të lartë dhe të ardhurat publike më të ulëta, krahasuar me vendet e rajonit.

‘Shqipëria ka barrën fiskale më të lartë dhe të ardhurat publike më të ulta, krahasuar me vendet e ra

Arsyeja është e thjeshtë: taksat ju vilen vetëm bizneseve, që nuk janë të lidhura me qeverinë.

Bizneset nuk mbështeten njësoj, ndaj investitorët largohen.

Të forcojmë ekonominë duke luftuar pabarazinë, korrupsionin dhe klientelizmin politik!

Një klimë e mirë biznesi do të thotë më shumë vende të reja pune, më shumë investime, më shumë zhvillim.

Të ndihmojmë biznesin, për të ndalur shpopullimin!’

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.