Standard.al

‘Koalicioni Për Shqipërinë’ ngre dyshime të forta: Përse ‘Pfizer’ i duhej marrëveshja sekrete me Ramën dhe miratimi i heshtur i Lulit

0

Nga: Koalicioni Për Shqipërinë
PËRSE PFIZER I DUHEJ MARËVESHJA SEKRETE ME RAMËN DHE MIRATIMIN E HESHTUR TË LYLIT…
Parimi i terapisë gjenetike (siç është Vaksina AntiCovidqë e fshehin si term mes fjalëve doktorët mercenarë të OBSHsë, është që pasi i bëhet vaksina minjve pritet që ata të pjellin. Të pjellurit e parë pritet që të pjellin edhe ata. Pasi pjellin edhe këta, krahasohet gjenerata e katërt me të parën ns kanë shfaqur ndonjë ndryshim gjenetik apo në fiziologjinë e tyre dhe aftësinë e reagimit imunitar. Siç mund ta kuptoni, ns vaksina do ishte testuar në pranverë, gjenerata e katërt pillet andej nga vera e 2021…
Ndërkohë subjektet më të përshtatshme për testim janë majmunët por këta gjeneratën e katërt e kanë pas 2051..
Ndaj i ranë për shkurt: gjejmë njerëz kavie dhe shohim te ata çfatë do ndodhë.. Madje këtë e keni të shkrujtme te Marëveshja Sekrete e Edi Rama me Pfizer me miratimin e Lulzim Basha te pika sekrete 5.5.
NDAJ KJO VAKSINË NUK ËSHTË AS TERAPI GJENETIKE POR MANIPULIM GJENETIK DHE ASKUSH NUK E DI SE ÇFARË DO NA NDODHË NËSE E BËJMË..
Ftojmë çdo doktor të na rrëzojë këtë argument të kopjuar nga Mjekët Ekspertë!
P.s. Ose kjo vaksinë ka kohë, mbase vite që është përgatit në të njëjtët laboratorë të Pfizer në Wuhan në bashkëpunim të Elitave Globaliste me Kinën Komuniste.. dhe e dinë mirë se çfatë efektesh ka dhe për këtë arsye po ndërtojnë një Diktaturë Globale detyrimi vaksinimi duke pushuar nga puna edhe mjekët që e refuzojnë dhe na censurojnë edhe profilet sociale siç pritet me orë të mbyllet edhe profili im i katërt rezervë! Tani që e gjithë elita politiko-financiare-mediatike e Planetit që e hoqën qafe Trump nga Komanda Globale, (duke manipuluar zgjedhjet më keq se në Peshkopi në 2016) janë të gjithë lakuriq me brekët e ulme në pritje të THE GREAT RESET..
May be an image of rat dhe text that says 'Edhe minjtë kanë më shume mend.. Plako, poti,au vaksinove ti? U çmënde?! Akoma nuk kanë perfunduar testimet te njerëzit! 5.5 LAREE +JiPÉM Pranimi Bleresit, Bleresi pranon qẽ Vaksina dhe materialet lidhen me Vaksinen, dhe perbéresit tyre dhe materialet pérbérese duke zhvilluar shpejtesi shkak rrethanave emergjente pandemise COVID-19 dhe do vazhdojne studiohen pas sigurimit Vaksines Bleresit sipas kẽsaj Marreveshjeje. Bleresi tej pranon afatgiata efikasiteti aksines nuk dihen aktualisht dhe mund kete rekte anesore tẽ Vaksines qẽ nuk dihen aktualisht. Per mẽ teper, nẽ masen zbatueshme, Blerest pranon qẽ Produkti nuk do tẽ serializohet. Marëveshja Sekrete midis Qeverisë dhe PFIZER'

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.