Standard.al

Rama i dha 12 milje Greqisë/ Berisha: Ja çfarë duhet të bëjë PD pasi të vijë në pushtet

0

Ish-kryeministri Berisha në ‘Çim Peka Live’ ka dhënë përgjigje edhe si do të sillet qeveria e Partisë Demokratike me të ardhur në pushtet me marrëveshjen e detit që i fal Greqisë 12 milje ujëra territoriale shqiptare

‘Qeveria e Partisë Demokratike ka të drejtën ligjore ti thotë qeverisë greke pas fitimit të zgjedhjeve, që ajo është në një marrëvëshje me një tradhëtar që ne e quajmë ‘Zoografi Biss’

Dhe ne jemi për zgjidhjen siç janë marrë vesh dy qeveritë e mëparshme, ku Shqipqëri ka depozituar në OKB, 12 milje ujëra territorial, kurse Greqia 6 milje.

Le ta vendosë gjykata nëse nuk janë dakord.

Kjo i hap rrugën gjykatës të gjykojë nëse palët do jenë dakord me 6 apo me 12 milje, apo të dy janë dakord më 12 milje, sepse siç e shikon Rama, gjykata nuk e gjykon fare atë.

Palët kanë rënë dakord me 12 milje secila, pra deti do të ndahet gjithçka në raportin 1 me1.’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.