Standard.al

Donald Trump bën fjalimin e fundit si President i SHBA

0

Donald Trump mban fjalimin e fundit si Presidenti i 45-të i SHBA.

Ai falenderoi Zonjën e Parë për mbështetjen që i ka dhënë dhe administratën e tij.

“Kanë qenë katër vitë të mrekullueshme kemi. Kemi arritur shumë gjëra bashkë. Falenderoj të gjithë familjen time , stafin. Zonja e parë ka qenë një zonjë që ka bërë shumë dhe shumë popullore me njerëzit” – thotë ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.