Standard.al

Crawford: Mbështetësit e Trump duhet të jenë krenar për arritjet e tij në ekonomi

0

I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV  Ora, ish-kreu i Dhomës Amerikane të Tregtisë Mark Crawford u shpreh se fundi i Trump ishte i dobët, iku pa mbështetjen e Pence dhe kabinetit të tij.

Crawford: Fundi i Trump ishte i dobët, iku pa mbështetjen e Pence dhe kabinetit të tij. Ne jemi të kënaqur nga politikat e Trump për ekonominë. Ata që mbështesin Trump duhet të jenë krenar për arritjet e tij. Kontestimi i rezultatit nuk është habi për Trump.

Brenda partisë Republikane ka pasur shumë që ishin kundër Trump, ata u angazhuan për ta sharë në media por ai fitoi.  Ai është duke folur për një parti patriote.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.