Standard.al

Foto sa një mijë fjalë/ Mësuesi merr me vete drutë për të ngrohur nxënësit…

0

Një foto sa një mijë fjalë, Ky është imazhi i shpërndarë nëpër rrjet gjatë ditës së sotme i një mesuesi nga Mokra, i cili së bashku me çantën e punës ka marrë edhe drutë për të ndezur zjarrin në shkollë dhe për ngrohur nxënësit e shkollës në këto temperatura acari. Fotoja ëshë shpërndarë në Facebook nga studiuesi Erald Kapri.

Ja postimi i plotë:

Shqipëria tjetër. Mesuesi Maliq Torra në fshatin Velçan të Mokrës niset tek nxënësit e tij, bashkë me drutë e zjarrit për të përballuar të ftohtin -12 gradë. Mirënjohje.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.