Standard.al

Floida Kërpaçi: LSI është parti e të rinjve, forcë e besueshme dhe që i mban premtimet!

0

E ftuar në ‘PolitiKon’ nga Alfred Lela në ‘RTV Ora’, Floida Kërpaçi, kryetare e LRI-së u shpreh se LSI është parti e të rinjve se është themeluar duke u mbështetur te të rinj dhe për të krijuar një brez e model të ri politik.

Floida Kërpaçi:

LSI është parti e të rinjve se është themeluar duke u mbështetur te të rinj dhe për të krijuar një brez e model të ri politik. Këtë e them edhe si pasojë të angazhimit tim politik qysh në moshë të re. Çdo lëvizje testohet nga vota e qytetarëve. Në raport me LSI-në dhe modelin e të rinjve, dua të them se kanë qenë në mbështetje të kauzave. Përmes votave të qytetarëve ne jemi konsideruar një forcë e besueshme dhe një forcë që i mban premtimet. Ne kemi një rezultat rritës për këtë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.