Standard.al

DALIN NJË PJESË E DOKUMENTAVE: VAKSINAT DO TË JENË ME DETYRIM PËR 99% TË SHQIPTARËVE

0

Nga Avokat Altin Goxhaj

DALIN NJË PJESË E DOKUMENTAVE:
PRA VAKSINAT DO TË JENË ME DETYRIM PËR 99% TË SHQIPTARËVE:
“FAZA 4”: “D. Dhe ne fazen e katert do te vaksinohet e gjthe popullata pavaresisht semundjeve bashkeshoqeruese.”
LAJM PËR POPULLIN E BRETKOSAVE NË TENXHERE ME UJË TË VALUAR
Zbulohet Plani i Qeverisë për të vaksinuar 99% të Shqiptarëve me detyrim përfshi edhe ata me “sëmundje bashkëshoqëruese”!
Pra paska qenë si puna e Tenxheres ku zihen në ujë të valuar pak e nga pak si bretkosat.. :
Në fillim Faza 1 (A) punonjësit e shtetit dhe “shtëpitë e pleqve”, pastaj Faza 2 (B) ata që duan me urdhër të partisë dmth gjithë administrata shtetërore dhe pensionistët e bindur (PS dhe PD), pastaj Faza 3 (C) ata që do binden për shkak të pengimit për të punuar apo të lëvizjes jashtë shtetit.. dhe në fund në Fazën 4 (D) jemi ne që nuk duam (60-70% e popullsisë)
Del dokumenti zyrtar!
“2. Identifikimi i grupeve prioritare per tu vaksinuar”
“Faza e katert eshte ajo faze e cila do te siguroje vaksinimin e te gjithe popullates se vendit dhe do te siguroje vaksinimin rutine”
“D. Dhe ne fazen e katert do te vaksinohet e gjthe popullata pavaresiht semundjeve bashkeshoqeruese.”
“Faza 4; Pjesa tjeter e popullates: 99%”

Siç mund ta lexoni i gjithë proçesi është i paligjshëm (e pranojnë vetë) por janë të sigurtë që do na shpojnë të gjithëve (99%) sps dotë ndërtojnë një ushtri me agjitatorë në facebook, gazetarë mercenarë, dhe fuksa nëpër lagje dhe qëndra pune.
Mos harroni të na akuzoni për teori konspirative!
P.s. Ai 1% që do shpëtojë do jenë ata që do arratisen në male dhe kodra.. apo që kanë vila në Rolling Hills, Kodrën e Diellit, Lalz, etj..

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.