Standard.al

Meta përkujton tre herojtë e Lëvizjes Nacionalçlirimtare të Kosovës: Tre flakadanë të lirisë së Kosovës, që nuk shuhen kurrë!

0

Presidenti i Republikes Ilir Meta permes nje statusi ne Facebook,  tre herojtë e Lëvizjes Nacionalçlirimtare të Kosovës, Bardhosh Gervalla, Jusuf Gervalla dhe Kadri Zeka, te cilet u flijuan per Kosoven.

Meta shkruan: “Tre flakadanë të lirisë së Kosovës, që nuk shuhen kurrë! LAVDI! 🇦🇱❤️🇽🇰“.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.