Standard.al

Koordinatori i LSI-së denoncon: Në kohën kur temperaturat janë nën zero, në disa lagje të Pezës mungon energjia elektrike

0

Koordinatori i LSI-së në Vorë Vojo Bregu përmes një statusi në Facebook, ka denuncuar mungesën e energjise elektrike në disa lagje të Pezës, në kohën kur tempraturat janë në disa gradë nën zero.

Bregu shkruan: “Temperaturat nën zero, lagjet e komunës Prezë pa energji elektrike. Gjeç Kodër, Ahmetaq, Prezë janë prej disa orësh pa drita. Vetëm lagjja që banohet nga një ish kryetar bashkie dhe militantë rilindas ka drita, sepse për shkak të ndërhyrjes politike, vetëm në këtë lagje ka energji elektrike 20 KV. Të tjerët dhe mund të vdesin nga i ftohti.

Diskriminim në mjekësi, arsim, dhe tani dhe në furnizim me energji elektrike.

P.S. video majtas eshte zona e popullit te thjeshtë pa drita. Video djathtas, zona e militantëve të Rilindjes.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.