Standard.al

Anika Dokle: Kush vdes dhe kush rron…

0

Nga Anika Dokle-
Ata më të ndjeshmit vdesin përditë nga pak. Bijtë e kurvave, të cilëve u mungon gjëndra e vetëdijes, ajo gjendër që të turbullon netëve, jetojnë gjatë… shumë gjatë.
~E. Galeano

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.