Standard.al

VIDEO/ Artan Fuga distancohet nga deklarimet e Akademisë të Shkencave për gjendjen e pandemisë në vend: Nuk kemi krijuar imunitet të tufës

0
Profesor Artan Fuga nepermjet nje video ne rrjetet sociale, shpreh distancimin e tij nga nga deklarimet e Akademisë të Shkencave për krijimin e imunitetit të tufës.

‘Si anëtar I Akademisë së Shkencave, deklaroj distancimin tim personal nga ligjërimet në fjalë, duke i konsideruara ato të pambështetura mjaftueshëm për të qënë të mjaftueshme metodologjikisht të pavërtetuara me transparencën e nevojshme dhe të deklaruara me citim’, ka thënë Fuga.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.