Standard.al

Dëbora arrin deri në 20 centimetra, izolohen disa zona në Korçë

0

Reshjet e borës kanë vijuar me intensitet edhe gjatë natës në qarkun e Korçës.

Prefektura ka njoftuar për situatën dhe gjendjen e rrugëve.

Temperaturat në zonat malore përllogariten deri në -6 grad celsius, ndërsa trashësia e dëborës varion nga 8 cm në 20cm.

Gjatë natës është punuar për pastrimin e rrugëve dhe për kriposjen e tyre, por pavarësisht kësaj rekomandohet përdorimi i zinxhirëve dhe gomave dimërore.

Komuna e Dardhasit të Sipërm, po ashtu edhe zona e Panaritit, Lekasit dhe Mesmalit vijojnë të mbeten të izoluara dhe bora ka arritur nga 20 deri në 40 cm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.