Standard.al

Braimllari nga Korça: Të moshuarit dhe fëmijët rrezikojnë nga rrugët e ngrira, Kryetari i Bashkisë fle gjumë

0

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, nepermejt nje video ne rrjetet sociale, ka treguar gjendjen e ngricave te bores ne qytetin e Korçës.

Braimllari shkruan se të moshuarit dhe fëmijët rrezikojnë nga rrugët dhe rrugicat e ngrira, ndersa Kryetari i Bashkisë fle gjumë.

Postimi i plote:

Korça e mbuluar nga bora dhe e pushtuar nga ngricat. Të moshuarit dhe fëmijët rrezikojnë nga rrugët dhe rrugicat e ngrira. Kryetari i Bashkisë Korçë fle gjumë. Vëmendja e Bashkisë tek tenderat korruptivë dhe aspak tek qytetarët e Korçës.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.