Standard.al

Dylgjeri i shkruan Kiço Londos: Mban testerën numër 2 të PS-së, a e meritoje këtë trajtim?

0

Gazetari Ylli Dylgjeri ka reaguar për shkarkimin e Kiço Londos nga Teatrit Kombëtar Eksperimental. Në një mesazh publik, Dylgjeri, i cili është dhe mik me Kiço London i kujton këtij të fundit se është socialist i vjetër dhe nuk e meriton këtë trajtim nga partia ku ai militon prej vitesh.

“Dy fjalë mikut tim Kiço Londo! Kur do e nisësh hakmarrjen? Je tesera Nr.2 e PS-së. Filloje me ERIONËT: Velija të prishi (gabim)Teatrin. I dyti, Braçe, të shkarkoj “Në mungesë dhe pa porosi”! Mirësevjen në botën e hallexhijve që nuk i kanë mundësitë që kishe Ti.  A e meritoje këtë trajtim Ti? Apo pret të të thonë: Edhe Unë nuk e di!”,– shkruan Dylgjeri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.