Standard.al

Basha: Është e papranueshme që të rinjtë në vend nuk kanë mundësi punësimi…

0

Është e papranueshme që të rinjtë në vend nuk kanë mundësi punësimi.

Kështu është shprehur kreu i opozitës Lulzim Basha ndërsa fliste me një vajzë që është kthyer nga Franca për të mbështetur familjen e saj.

Vajza thotë që ka mbaruar dy universitete, dhe një master po vijon që të jetë pa punë.

Më tej Basha premton se, kur të vijë në pushtet, PD do ta ndryshojë situatën.

Me planin e PD, sipas Bashës, 10 mijë të rinj që mbarojnë shkollën, do të kenë praktikë të paguar një vit.

POSTIMI:

“Është e papranueshme që të rinjtë nuk kanë mundësi punësimi.

Ne do ta ndryshojmë këtë situatë. Ky vend i mrekullueshëm e ka potencialin të ofrojë gjithçka. Të rinjtë duhet të kenë shpresë dhe besim për të ardhmen.

Na duhet vetëm të punojmë së bashku për ta bërë Shqipërinë një vend më të mirë me mundësi për çdo shqiptar.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.