Standard.al

Burg për një meme? Mos e vrisni mendjen më keq do të bëhet…

0
Nga Avokat Altin Goxhaj
Një Apel që duhet ta lexoni deri në fund!
HË MO? DO SHPËRNDANI MË MEME?
PO JU VLEN FLAKA TE ÇATIA?
MOS E VRISNI MËNDJEN MË KEQ DO BËHET!
VAZHDONI TË BESONI SE SOROSI NUK EKZISTON?
ËSHTË THJESHT TEORI KONSPIRATIVE?

Në vitin 2003, kur dhashë dorëheqje nga një prej 7 Bordeve Këshillimore të Fondacionit Soros duke e akuzuar për Axhendë për shkatërrimin e shoqërisë civile në kuadër të një axhende të errët politike,
Drejtori i Fondacionit Çapajev Gjokutaj më thirri në zyrë dhe më kërkoi me insistim ta tërhiqja se do të kisha pasoja. Kur e pyeta “Çfarë do bëni, do të më hidhni në gjyq?” ai mu përgjigj njësoj siç ju përgjigj Espinoza Katanit në fund te Oktapodi: “Jo ne, jo këtu, jo tani!”.
Pas 2 vjetësh, që nga viti 2005 dhe deri më sot Mafia Soros ka ushtruar kundër meje
👉 28 Proçese Gjyqësore (Penale, Civile dhe Administrative) dhe Kallzime Penale (shumica me akuzën e shpifjes) ku vlerat e kërkuara në Gjykata kanë kaluar vlerën e 250 milionë lekëve,
ndërkohë që
👉 më kanë arrestuar në mënyrë të paligjshme (janë të paligjshme sps janë pushuar nga Prokuroria duke i konsideruar nul shkaqet e arrestimit të mbuluara si shoqërime)
👉 më kanë falimentuar me gjoba të paligjshme biznesin tim familjar 20 vjeçar (dyqan motosharrash) mgjths të gjitha gjykatat i kanë konsideruar me vendime të formës së prerë si gjoba të paligjshme,
👉 më kanë vënë gjobën më të lartë në historinë e Europës Kontinentale për një protestë në vlerën prej 50 milionë lekësh,
👉 më kanë bllokuar prej 1 dekade numrat bankarë,
👉 më kanë sekuestruar aksionet e biznesit, dhe
👉 më mbajnë në mbikqyrje intensive dhe ushtrojnë përndjekje ndaj çdo miku, bashkëpunëtori apo të afërmi.
Gjths siç e dini, ua kam thyer turinjtë çdo ditë, çdo vit prej 15 vjetësh dhe kjo përballje më ka shërbyer si trainim për të qënë avokat në studion ligjore

Aga & Goxhaj Law Firm

, një ndër studiot më të forta në Shqipëri në përballje me Qeverinë dhe absolutisht pa pikë modestie më e mira për mbrojtjen e lirisë së fjalës (përfshi edhe atë dixhitale) dhe protestës duke mos humbur absolutisht asnjë gjyq në këtë drejtim prej 7 vjetësh!!!

❌ Kodi i Ri Penal i EDvErit të Soros, Plagjiaturë e Kodit të Enverit, po ashpërsohet ndaj jush i përgatitur nga ekspertët e Soros në administratën publike të pjellë nga shoqëria civile e Soros!
❌ Gjykatat dhe Prokuroria janë 100% në çdo hierarki të kapura nga Mafia Soros! Madje dhe përfaqësuesi i Shqipërisë në Gjykatën e Strasburgut është ishDrejtori i Reformës së Drejtësisë pranë Fondacionit Soros!
❌ Në Pushtet dhe Opozitën Patericë pushtetin e kanë pjellat e Soros!
❌ Televizionet me përjashtim të disa TV lokale janë krejt të kapura nga Soros!
❌ Të gjithë Ambasadorët dhe përfaqësuesit e Institucioneve Ndërkombëtare janë të gjithë Kolona e Pestë e Soros!
❌ Organizatat e të Drejtave të Njeriut, madje edhe Avokati i Popullit të Pallatit të Lylit janë të gjitha të kapura nga Mafia Soros!
Sot jeni të gjithë përballë Mafies Soros!
A e kuptoni se çdo përpjekje për shpëtim duke kërkuar zëvendësimin e X me Y është idiotësi sps ata të gjithë janë thjesht pjella të zëvendësueshme të Mitrës Pjellore Soros dhe pa goditur këtë mitër çdo përpjekje juaj, sikur edhe për mbijetesë është krejt e kotë?
Keni veç një rrugë:
TË GODASIM GJËNDRËN SOROS DHE JO THJESHT METASTAZAT E KANCERIT SOROS!
Kjo është edhe oferta e 🇦🇱

Koalicioni Për Shqipërinë

:

👉 Proçes Gjyqësor i ngjashëm në metodikë me Gjyqin e Nurembergut kundër Mafies Soros për Genocid Shpopullues ndaj Shqiptarëve ku EDvEri është thjesht doraci i Soros dhe George Soros do të trajtohet njësoj si Hitleri i vdekur në Nuremberg!!! Dhe ku askush nuk do të shpëtojë pa u ndëshkuar duke i konfiskuar çdo pasuri dhe do të ndiqet familjarisht për gjithë jetën kudo të fshihet njësoj si kriminelët nazistë!
👉 Por mos harroni se kjo nuk mund të arrihet me prokurorët dhe gjykatat e Soros! Që të zhbëhen ato dhe të kemi një drejtësi të pakapur nga Soros me prokurorë dhe gjyqtarë të pavarur nga Soros duhet të zhbëjmë Drejtësinë e Soros veç duke bërë një Kushtetutë të Re, por që të kemi një Kushtetutë të Re na duhet të shkojmë në Parlament ku të bllokojmë këtë klasë politike që të riciklohet! Por që të shkojmë në Parlament ju që e konsideroni veten patriotë, trima dhe të mençur ju duhet të mbështesni regjistrimin e Koalicionit 🇦🇱#PerShqiperine🇦🇱!
Unë që po ua propozoj i kam kushtuar jetën prej 17 vjetësh duke sakrifikuar gjithshka në këtë luftë dhe asnjë njeri me mënd në kokë nuk mund të vërë në dyshim përkushtimin tim ndaj kësaj beteje për jetë a vdekje!
Ndaj nëse e kuptoni rëndësinë por edhe garancinë time personale në këtë betejë plotësoni formularin e regjistrimit të Koalicionit Qytetra 🇦🇱#PerShqiperine🇦🇱 https://www.pershqiperine.al/formulari/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.