Standard.al

‘Në djall Shqipëria, le t’më rrojë qeveria’/ Balliu: Raporti i Venecias, nxjerr në pah politikën e Ramës

0

Raporti i Komisionit të Venecias faktoj se ndryshimet e Kodit Zgjedhor ishin në shkelje të Kushtetutës të Ligjit dhe të parimeve të Demokracisë, thotë ish deputeti i PD-së Klevis Balliu.

Në postimin e tij në Facebook, Balliu ka theksuar se, ‘Rama i tmerruar nga humbja e pashmangshme në 25 Prill vendosi të shkelë Kushtetutën, duke shkelmuar të ardhmen Europiane të vendit me një Kod Zgjedhor antikushtetues dhe antidemokratik, akt i cili i mbylli derën për herë të shtatë Negociatave për Shqipërinë, e faktuar një ditë më parë nga Kancelarja Angela Merkel’.

Sipas Balliut, motoja e Edvinit është; Në djall Shqipëria lë t’më rrojë qeveria.

Postim i plotë i Klevis Balliut:

RAPORTI I VENECIAS NXJERR NË PAH POLITIKËN E RAMËS; “NË DJALL SHQIPËRIA LË T’MË RROJË QEVERIA”

Raporti i Komisionit të Venecias faktoj se ndryshimet e Kodit Zgjedhor ishin në shkelje të Kushtetutës të Ligjit dhe të parimeve të Demokracisë.

Rama i tmerruar nga humbja e pashmangshme në 25 Prill vendosi të shkelë Kushtetutën, duke shkelmuar të ardhmen Europiane të vendit me një Kod Zgjedhor antikushtetues dhe antidemokratik, akt i cili i mbylli derën për herë të shtatë Negociatave për Shqipërinë, e faktuar një ditë më parë nga Kancelarja Angela Merkel.

Ky Raport vërteton që Edi Rama është gati të sakrifikojë Shqipërinë, demokracinë, shqiptarët, ekonominë dhe të ardhmen Europiane p

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.