Standard.al

Kërcënohet me vrasje nga një grua, Steven Spielberg merret në mbrojtje nga policia

0

Steven Spielberg është marrë në mbrojtje nga policia pas kërcënimeve të vazhdueshme.

Regjisori i famshëm paraqiti dokumente ligjore duke kërkuar një urdhër ndalimi ndaj një gruaje të quajtur Sarah Char.

Ajo ka disa muaj me radhë që po i dërgon regjisorit kërcënime me vdekje.

Hetuesia ka zbuluar se kërcënuesja ka bërë përpjekje që të blejë armë për vrasjen e Spielberg.

 

 

Spielberg ka thënë se ndihet i pasigurtë dhe kërkon mbrojtje edhe për familjen e tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.