Standard.al

I infektuar nga COVID-19? Mjeku Ilir Alimehmeti vetëkarantinohet: Kam shenja të lehta, po pres konfirmimin laboratorik

0

Mjeku Ilir Alimehmeti në një lidhje live në News24 ka zbuluar se është vetëkarantinuar në banesë.

Alimehmeti thotë se ka shenja të lehtë por po pret konfirmimin laboratorik.

Ai thekson se po punon nga shtëpia që të mos riskojë të tjerët deri në pritje të rezultatit të testit.

”Kam shenja të lehta, por ska konfirmim laboratorik. Punojmë këtu nga shtëpia që mos riskojmë të tjerët.
Lajmi ishte shumë pozitiv. Zyrtari, i parë, shtetëror si Britania e Madhe. Ka shqyrtuar të dhënat. Deri tani i kishim nga burimet mediatike nga kompanitë, që nuk është metoda më transparente.
Fakti që një autoritet kaq i rëndësishëm e aprovon atëhere ka besueshmëri. Jam i bindur që autoriteti drejtues në Britaninë e Madhe ka parë dhe vlerësuar dhe i ka parë si të vlefshme.”- tha Alimehmeti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.