Standard.al

Humb betejën me koronavirusin drejtori i Pallatit të Kulturës

0

Ka humbur jetën si pasojë e Covid 19 Drejtori i Pallatit të Kulturës në Librazhd Arianit Alliu, në moshën 46 vjeçare.

Alliu prej disa ditësh mjekohej në Tirane dhe sipas burimeve nuk ka pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

Më herët kanë humbur jetën edhe disa zyrtarë të tjerë të Bashkisë së Librazhdit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.