Standard.al

LSI Durrës: Gëzuar Ditën e Flamurit më të bukur në botë!

0

Përfaqësuesit e Lëvizjes Socialiste në Durrës kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar Ditën e Pavarësisë.

Te rinjtë e Durrësit citojnë heronjtë dhe dijetarët shqiptarë si urim për ditën e Flamurit.

Në vijim postimi i plotë i LSI, Durrës në  Facebook: 

“Ti Shqipëri me jep nder, më jep emrin shqipëtar!” – Naim Frashëri
🇦🇱 “Vërtetë kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë!” – At Gjergj Fishta
🇦🇱 “Burrat e mëdhenj nuk i kanë munguar kurrë Shqipërisë, as dje, as sot, as nesër!” – Fan Noli
🇦🇱 “Një fëmijë që fle rritet. Një popull që fle vdes!” – Ismail Qemali
🇦🇱 “Unë jam mirë, kur është mirë Shqipëria!” – Isa Boletini
🇦🇱 “Unë do të rroj deri sa ta shoh Shqipërinë të lirë!” – Jeronim De Rada

GËZUAR DITËN E FLAMURIT🇦🇱
FLAMURIT MË TË BUKUR NË BOTË 🇦🇱

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.