Standard.al

Takimet e PR, Mediu: Rama kundër Europës, kundër interesit tonë si komb…

0

Partia Republikane po zhvillon takime te ngushta në të gjithë vendin. Kësaj here republikanët zhvilluan takime në Cërrik dhe Elbasan.

“Zgjedhjet e 25 Prillit kanë një rëndësi kombëtare, sepse përcaktojnë të ardhmen e çdo qytetari shqiptar dhe Kombit, në Europën e Bashkuar”, ka vlerësura kreu I PR fatmir Mediua.

Sipas tij, “Rama është vendosur kundër Europës, kundër shqiptarëve, lirisë dhe interesit tonë si komb që ka vetëm një destinacion, BE|.

“Qeveria e opozitës do të garantojë ndërtimin e një ekonomie të qëndrueshme dhe punësimit, duke mbështetur biznesin me taksa të ulëta”.

“Reforma për të ndërtuar një shtet funksional kushtetues, ku respektimi i lirive dhe të drejtave të qytetarëve, janë në themel të qeverisjes”.

“Opozita s’duhet të humbasë asnjë çast, por duhet të bashkohet për të garantuar zgjedhje të lira dhe të ndershme në 25 Prill”, tha Mediu.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.