Standard.al

Spiropali na lë pa fjalë: Falë zotit që ishte Rama që bëri rindërtimin e shtëpive

0

Ministrja Elisa Spiropali e ftuar në “Ora News” deklaroi se duhet të jemi me fat që kemi kryeministër Ramën, i cili do të ndërtojë 3400 shtëpi.

Spiropali: Në dijeninë time janë 3400 shtëpi individuale që po ndërtohen. Këtë më duhet ta verifikoj. Ka kaluar vetëm një vit që nga ngjarja. Edhe vende të fuqishme që kanë pësuar dëme të tilla, nuk kanë dhënë shtëpi falas, por vetëm kredi të buta.

Falë zoti që ishte Rama kryeministër që mori përsipër që të ndërtonte shtëpitë, shkollat dhe lagjet se të ishte ai gjumashi që keni ju për kryetar partie dhe ajo e maskës, ata jo projekte e buxhete që nuk do të kishte, por do të mbeteshin si ata të Shkodrës që nuk ju dhanë as dëmshpërblimet

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.